DOLAR 32,2211 -0.07%
EURO 34,7368 0.1%
ALTIN 2.405,510,53
BITCOIN 1979078-1,28%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

300x250r
300x250r
Turkcell, Dünya Atletizm Şampiyonası’nda ulusal sportmenlerin yanında
  • MayaHaber.Com
  • Spor
  • Turkcell, Dünya Atletizm Şampiyonası’nda ulusal sportmenlerin yanında

Turkcell, Dünya Atletizm Şampiyonası’nda ulusal sportmenlerin yanında

ABONE OL
17 Ağustos 2023 17:43
Turkcell, Dünya Atletizm Şampiyonası’nda ulusal sportmenlerin yanında
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ResimLink - Resim Yükle

Macaristan’ın başşehri Budapeşte’de 19-27 Ağustos tarihleri ortasında düzenlenecek olan Dünya Atletizm Şampiyonası’nda 10 erkek, 7 bayan olmak üzere toplam 17 ulusal atlet yarışacak. Turkcell, ulusal atletlere takviyesini bu turnuvada da devam ettirecek.

Turkcell, ana sponsorluğunu üstlendiği ve geçtiğimiz sene Türkiye’yi muvaffakiyetle temsil eden Atletizm Ulusal Takımı’nın, Avrupa U20 Atletizm Şampiyonası’nda kazandığı madalyaların akabinde, bu sene de Budapeşte’de düzenlenecek olan Dünya Atletizm Şampiyonası’nda uzunluk gösterecek ulusal sportmenlerin yanında olmaya devam ediyor.

Fatih Çintimar: “Sporun ışığında daha parlak bir geleceğe ilerleyeceğiz”

Türkiye Atletizm Federasyonu Lideri Fatih Çintimar, gelecek yıllarda muvaffakiyetlerin artarak devam etmesini dileyerek, “Türkiye Atletizm Federasyonu olarak, ülkemizi milletlerarası arenada temsil etme amacımız doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu seyahatimizde atletizmin gelişimine katkı sağlayan, Dünya Atletizm Şampiyonası ve Paris 2024 Olimpiyatları’na giden yolda yanımızda olan ana sponsorumuz Turkcell’e en içten teşekkürlerimi sunarım. Avrupa U20 Atletizm Şampiyonası’nda Dilek Koçak, Fazilet Tilki ve Hayrettin Yıldız büyük başarılara imza attı. Bu büyük muvaffakiyetin arkasında yatan emekleri ve dayanakları unutmadan, ulusal atletlerimizi ve onları yetiştiren antrenörlerimizi tebrik eder, gelecek yıllarda muvaffakiyetlerinin artarak devam etmesini dilerim. Daima birlikte, sporun ışığında daha parlak bir geleceğe hakikat ilerlemek için tüm grubumuzla çalışmaya devam edeceğiz” biçiminde konuştu.

Murat Erkan: “Atletizm alanında da atletlerimizin yanındayız”

Atletizmin ülke sporu içinde kıymetli bir yere sahip olduğunu ve bu alandaki atletlerin her vakit destekçileri olacaklarını belirten Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, “Genç atletlerimizin ülkemizi muvaffakiyetle temsil ettiği U20 Avrupa Şampiyonası’nda kazandıkları madalyalarla hem keyifli olduk hem de gururlandık. Genç atletlerimize verilen dayanakların karşılığını bu kadar süratli bir formda alabilmemizi hem markamız hem de ülkemiz ismine hayli umut vaat edici buluyorum. Bu vesileyle, 19 Ağustos tarihinde Macaristan’ın başşehri Budapeşte’de başlayacak olan Dünya Atletizm Şampiyonası’nda bizleri temsil edecek tüm ulusal atletlerimize bir defa daha muvaffakiyetler diliyor, Turkcell olarak her vakit yanlarında olduğumuzu hatırlatmak istiyorum” sözlerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.