DOLAR 32,2734 0.08%
EURO 34,8650 0.5%
ALTIN 2.420,391,15
BITCOIN 20068240,00%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

300x250r
300x250r
Üsküdar’da anaokulu öğrencileri Cumhuriyetin 100’üncü yılını coşkuyla kutladı

Üsküdar’da anaokulu öğrencileri Cumhuriyetin 100’üncü yılını coşkuyla kutladı

ABONE OL
29 Ekim 2023 16:52
Üsküdar’da anaokulu öğrencileri Cumhuriyetin 100’üncü yılını coşkuyla kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ResimLink - Resim Yükle


Üsküdar’da anaokulu öğrencileri, Cumhuriyetin 100’üncü yılını coşkuyla kutladı. Anaokulu öğrencilerinin 29 Ekim kutlamaları için hazırladığı şovlar ilgiyle izlendi.

Anaokulu öğrencileri Cumhuriyet’in 100’üncü yılını Üsküdar’da coşkuyla kutladı. Folklor takımının gösterisi sonrası anaokulu öğrencileri hazırladıkları dans gösterisi ile büyük beğeni topladı. Renkli imajların yaşandığı merasimde minikleri anne-babaları da yalnız bırakmadı. Öğrenciler Atatürk şiirleri okuyup, müzikler söyledi.

“Cumhuriyet coşkusunun çocuklarımıza verebilmek için elimizden geleni yaptık”

Engin Ufuklar Anaokulu’nun sahibi Engin Çakmak, “Cumhuriyet coşkusunn çocuklarımıza verebilmek için elimizden geleni yaptık. Uzun müddettir bu şovları yapmak için çalıştılar. Velilerimiz de gününde kutlanmasını istediler. Çocuklara ne istikamette ne verebilirsek her şeyi alıyorlar. Kâfi ki yanlışsız şeyleri vermek gerekiyor, onlar gerisini getiriyor. Çocuklar bizim için her şeyden değerli. Elimizden geldiği kadar etkinlikler, el sanatları üzere her şeyde dolu dolu bir kurumuz” biçiminde konuştu.

Anaokulu Müdürü Uğur Ural ise, “Öncelikle cumhuriyetin, özgürlüğün 100. yılını yaşamaktan büyük bir memnunluk duymaktayım. Bunu bize bahşeden Ulu Başkan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını ve bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

“Bu ülkeye sahip olduğumuz için memnun ve gururluyuz”

Öğrenci velisi Halil Bebek, “Bu bizim 100. yıl bayramımız. Bizim için çok kıymetli, çok değerli. Buradan Ulu Lider Mustafa Kemal Atatürk’e bize bu ülke sonlarını bıraktığı için çok teşekkür ediyoruz. Biz de geleceğimiz olan çocuklarımıza bu ulusal bayramı aşılamayı hedefliyoruz. Bu ülkeye sahip olduğumuz için memnun ve gururluyuz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.