DOLAR 32,2755 0.09%
EURO 34,7322 0.14%
ALTIN 2.398,790,25
BITCOIN %
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

300x250r
300x250r
Kazada iki kolunu kaybeden Avcılar Belediye Lideri Hançerli üçüncü sefer boğazı yüzerek geçti
  • MayaHaber.Com
  • Spor
  • Kazada iki kolunu kaybeden Avcılar Belediye Lideri Hançerli üçüncü sefer boğazı yüzerek geçti

Kazada iki kolunu kaybeden Avcılar Belediye Lideri Hançerli üçüncü sefer boğazı yüzerek geçti

ABONE OL
20 Ağustos 2023 13:57
Kazada iki kolunu kaybeden Avcılar Belediye Lideri Hançerli üçüncü sefer boğazı yüzerek geçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ResimLink - Resim Yükle

35. Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı’nda Avcılar Belediye Lideri Turan Hançerli İstanbul Boğazı’nı üçüncü sefer yüzerek geçti. Lider Hançerli, “Azim olduğunda, vazgeçmediğinizde ve çalıştığınızda yapamayacağınız hiçbir şey yok” dedi.

İstanbul Boğazı’ndaki yüzme yarışında 2 bin 500’ü aşkın yarışmacı Asya’dan Avrupa’ya kulaç attı. Geçirdiği kaza sonrası iki kolunu kaybeden Avcılar Belediye Lideri Turan Hançerli de Asya’da Kanlıca İskelesi’nden başlayıp Avrupa’da Kuruçeşme Cemil Topuzlu Parkı’nda son bulan 6,5 kilometrelik şiddetli parkuru yüzerek geçen isimlerden oldu.

“Bizler zorlukları kesinlikle aşacağız”

O anları anlatan Avcılar Belediye Lideri Turan Hançerli, “İki kıta, bir yarış. Dünyanın iki kıta ortasında gerçekleşen tek yarışı. Boğaz yarışını üçüncü sefer üst üste geçmeyi başardım. Natürel ki heyecanlı ve memnunum. Güçlü oldu ancak hoş oldu. Elbette fırsat hayli katılmaya devam edeceğim. Mükemmel bir tertip. Tüm dünya burada yarışmak istiyor. Burası İstanbul ve bu boğazda yüzebilme imkanı olduğu için çok memnunum. Üçüncü kere geçmiş olmak farklı bir gurur. Azim olduğunda, vazgeçmediğinizde ve çalıştığınızda yapamayacağınız hiçbir şey yok. Biz bunu gösterdik. Zorluklar hayatta daima olacak. Bizler o zorlukları kesinlikle aşacağız. Bu da o denli bir yarıştı” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.