DOLAR 32,2452 -0.01%
EURO 34,8543 0.45%
ALTIN 2.421,591,19
BITCOIN 2004211-0,23%
İstanbul
17°

KAPALI

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

300x250r
300x250r
Mehmet Akif Üstündağ: “Türk voleybolu adına gurur duyuyorum”
  • MayaHaber.Com
  • Spor
  • Mehmet Akif Üstündağ: “Türk voleybolu adına gurur duyuyorum”

Mehmet Akif Üstündağ: “Türk voleybolu adına gurur duyuyorum”

ABONE OL
4 Eylül 2023 13:37
Mehmet Akif Üstündağ: “Türk voleybolu adına gurur duyuyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ResimLink - Resim Yükle


Türkiye Voleybol Federasyonu Lideri Mehmet Akif Üstündağ, tarihinde birinci kere Avrupa şampiyonu olan A Ulusal Bayan Voleybol Grubu ile gurur duyduğunu söyledi.

Belçika’nın başşehri Brüksel’de düzenlenen 2023 CEV 2023 Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek şampiyon olan A Mili Bayan Voleybol Kadrosu, Türkiye’ye döndü. Tarihinde birinci kere Avrupa şampiyonluğuna ulaşan millileri, İstanbul Havalimanı’nda çok sayıda sporsever karşıladı. Havalimanı çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu Lideri Mehmet Akif Üstündağ, çok memnun olduklarını lisana getirdi. Avrupa şampiyonası finalinde son dünya, Avrupa ve olimpiyat şampiyonu olan Sırbistan’ı yendiklerini belirten Lider Üstündağ, “Türk voleybolu ismine gurur duyuyorum. Çok emek verdiler. Aylardır meskenlerinden uzaktalar, maratonumuz çok uzun bir maraton. Son dünya, Avrupa ve olimpiyat şampiyonunu yenen bir kadroyla beraberiz. Bu ülkenin gururu olan ekip, inanılmaz muvaffakiyetler elde etti. İnanılmaz karakter ve duruş ortaya koydular, yılmadılar, son top bizim olsun dediler ve son topa kadar uğraş ettiler. Bizleri gururlandırdılar, gözyaşlarına boğdular. Tüm Türkiye Filenin Sultanları’nın yanında. Bizi yalnız bırakmayan bütün taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” tabirlerini kullandı.

“Sıradaki maksadımız 2024 Paris Olimpiyatları’na gitmek ve orada derece elde etmek”

Filenin Sultanları’nın sıradaki gayesinin 2024 Paris Olimpiyatları olduğunu vurgulayan Üstündağ, “Hedefimiz 2024 Paris Olimpiyatları’na gitmek ve orada derece elde etmek. Dün Türkiye tarihinde birinci kere bir ekip sporunda Avrupa şampiyonluğu kazanarak, İstiklal maşımızı okutup, bayrağımızı göklere çektirdik. Bundan daha hoş, bundan daha gurur verici bir şey olacağını düşünmüyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.