DOLAR 32,2897 0.08%
EURO 34,8520 0.3%
ALTIN 2.398,670,24
BITCOIN 1987206-1,60%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

300x250r
300x250r
TGSD’den Cumhuriyet’in 100. Yılına özel beste

TGSD’den Cumhuriyet’in 100. Yılına özel beste

ABONE OL
27 Ekim 2023 23:31
TGSD’den Cumhuriyet’in 100. Yılına özel beste
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ResimLink - Resim Yükle

Türkiye Giysi Sanayicileri Derneği (TGSD), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı çok özel bir proje ile kutladı. Kelamları Göksel Altınışık Ergur ve Ali Ergur’a, bestesi derneğin geçmiş periyot liderlerinden Ali Mahmut Abra’ya ilişkin olan ‘Yüzyılın Çağrısı’ isimli eser, evvel dernek üyeleri ve üye firmaların çalışanlarının oluşturduğu TGSD Korosu, akabinde da opera sanatkarı Güvenç Dağüstün tarafından seslendirildi.

Hazır giysi bölümünün kapsayıcılığı en yüksek sivil toplum kuruluşlarından olan Türkiye Giysi Sanayicileri Derneği (TGSD), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı TGSD Korosu tarafından seslendirilen ‘Yüzyılın Çağrısı’ isimli eser ile kutladı.

Sözleri Göksel Altınışık Ergur ve Ali Ergur’a, bestesi derneğin geçmiş periyot liderlerinden Ali Mahmut Abra’ya ilişkin olan Yüzyılın Daveti, birinci olarak dernek üyeleri ve üye firmaların çalışanlarının oluşturduğu TGSD Korosu tarafından seslendirildi. 12-13 Ekim’de dernek tarafından düzenlenen 16. İstanbul Hazır Giysi Konferansı’nda seslendirilen ve gerek yurt içinden gerekse yurt dışından iştirakçilerin büyük beğenisini kazanan eser, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında ise opera sanatkarı Güvenç Dağüstün tarafından yorumlanarak derneğin toplumsal medya hesaplarından paylaşıldı.

“Türk halkına ve kesimimize armağan ediyoruz”

TGSD Lideri Ramazan Kaya, “Koromuzun her bir üyesi bu yapıtı icra ederken sadece yeteneğini değil yüzüncü yıl coşkusuyla atan yüreğini de ortaya koydu. Cumhuriyetimize olan derin sevgi ve bağlılığımızın bir tabiri olan bu yapıtta emeği geçen herkesi kutluyorum. Yüzyılın Daveti, Türk halkına ve kesimimize armağanımızdır. Bizlere büyük bir gurur yaşatan Cumhuriyetimizin yüzüncü yılı kutlu olsun” dedi.

Yüzyılın Daveti, derneğin toplumsal medya hesapları üzerinden izlenebiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.