DOLAR 32,3461 -0.04%
EURO 34,8227 0.07%
ALTIN 2.375,86-0,86
BITCOIN 19986294,79%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

300x250r
300x250r
MEKSİKA’DA BİR MİNİK “G.O.R.A” LI

MEKSİKA’DA BİR MİNİK “G.O.R.A” LI

ABONE OL
16 Eylül 2023 12:29
MEKSİKA’DA BİR MİNİK “G.O.R.A” LI
1

BEĞENDİM

ABONE OL
ResimLink - Resim Yükle

Evrende tek başımıza yaşadığımızı düşünenlerden değilim, gerek inancım gereği gerek takip ettiğim bilimsel çalışmalar ve mantığım çerçevesinde, daha önce görmediğimiz hatta bilmediğimiz varlıkların yaşadığına inanıyorum. Bunlar “Uzaylı”, “Reptilian” veya tanımı yapılmamış varlıklar olabilir. Fakat 1 Haziran 2023 tarihinde NASA’nın yapmış olduğu “UFO” açıklaması ile birlikte popüler kültürde “Uzaylı” kavramı trend yakaladı. Öncelikle NASA’nın yapmış olduğu açıklamayı inceleyecek olursak; Unidentified Flying Object yani “UFO” aslında tanımlanamayan uçan cisim anlamına geliyor. Popüler kültürde “UFO” uzaylı aracı olarak bilindiği için böyle bir gündem oluşmuştu. Hemen ardından NASA bu tanımın eksik olduğunu düşünerek “UAP” (Unidentified Anomalous Phenomena) olarak düzeltme yaptı. Yani Tanımlanamayan anormal olay olarak literatüre yeni bir kelime sokmuş oldular. Bu olay ilk açıklama kadar gündem olmadı tabi. Bu konuya açıklık getirdiğimize göre, Meksika’da gündeme gelen ve tüm dünyada ses getiren bir küçük uzaylı meselesine geçebiliriz.

Ufolog ve Gazeteci kimliği ile tanınan Jaime Maussan, uzaylılara ait olduğunu iddia ettiği iki adet fosili canlı yayında parlementoya ve kamuoyuna sergiledi. Fosillerin yaklaşık 1000 yıl öncesine ait olduğunu Radyokarbon testi sonucunda gündeme getiren Maussan bu fosillerin insanlara ait olmadığını ve bulunan fosillerin uzaylı fosili olduğunu iddia etti. Ufolog Jaime Maussan’nın geçmişte de bu tarz iddiaları olmuştu. 2015 yılında iddia ettiği uzaylı fosilinin bir çocuğa ait olduğu ortaya çıkmıştı. Yapılan DNA testi sonucunda incelenen örneklerin %30 ‘u ile uyum sağlamadığı için bu fosillerin uzaylı olduğunu iddia etti.Fakat DNA testi bu noktada bir kanıt olmaktan çıkıyor çünkü bu varlıkların uzaylı olması demek DNA’larının olmaması anlamına gelir. Eğer bir DNA bulgusu var ise dünya üzerinde yaşayan bir varlık olduğuna hemfikir olabiliriz.

Bu fosiller peru bölgesinde yapılan kazı çalışmaları sonucu ele geçiriliyor. Burada ki soru işareti “Aztek Tapınakları” ve bu yapıtların bir komplo teorisine göre uzaylılar tarafından yapılmış olduğu. Yani bu küçük GORA’lılar , AROG’ta da yaşamış olabilirler. İşin şakası bir yana bu komplo teorileri ve rivayetler, gerçeklerle karşılaşana kadar devam edecek.
Kimin ne gibi bir amacı var bilmiyorum fakat şuanki uzaylı gündemi tamamen suni bir gündemdir.

Kalın sağlıcakla

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.