DOLAR 32,2618 0.03%
EURO 34,8231 0.26%
ALTIN 2.404,320,47
BITCOIN 1986602-1,80%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

300x250r
300x250r
“7 Bela Taner” cinayetinde yaralanan “Bobi”ye mahalleli sahip çıktı
  • MayaHaber.Com
  • Genel
  • “7 Bela Taner” cinayetinde yaralanan “Bobi”ye mahalleli sahip çıktı

“7 Bela Taner” cinayetinde yaralanan “Bobi”ye mahalleli sahip çıktı

ABONE OL
4 Ekim 2023 17:19
“7 Bela Taner” cinayetinde yaralanan “Bobi”ye mahalleli sahip çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
ResimLink - Resim Yükle


Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı’nda “7 Bela Taner” lakaplı şahsın öldürüldüğü silahlı çatışma esnasında mahalle sakinlerinin beslediği ‘Bobi’ isimli köpek de bacağına isabet eden mermi sonucunda yaralandı. Üç şiddetli ameliyat geçiren ‘Bobi’ günler sonra mahalle sakinlerine ve yuvasına kavuştu. Yaşananların akabinde mahalle sakinleri, 4 Ekim Hayvanları Müdafaa Günü’ne dikkat çekmek ismine ‘Bobi’ isimli köpeğe yuva ararken silahlanmaya da ‘hayır’ dedi.

Beyoğlu Dolapdere’de evvelki ay saat 02.00 sıralarında meydana gelen olayda, motosikletli saldırganlar içlerinde “7 Bela Taner” lakaplı kişinin de olduğu yol kenarında bekleyen iki şahsa silahlı taarruz düzenlemişti. Çıkan çatışma esnasında mermilerden birisi de mahallelinin beslediği ‘Bobi’ isimli köpeğe isabet etti. Mahalle sakinlerinin gayretiyle üç kere güçlü ameliyattan geçen ‘Bobi’, tekrar memnun olduğu mahallesine geri döndü. Hala yürümekte zorluk çeken ve yardıma gereksinimi olan ‘Bobi’’ye mahalle sakinleri bakmaya devam ediyor. Mahalle sakinleri, 4 Ekim Hayvanları Muhafaza Günü’ne dikkat çekmek için ‘Bobi’ isimli köpeğe yuva ararken tıpkı vakitte silahlanmanın yalnızca insanlara değil, hayvanlara da önemli ziyanlar vermesinden ötürü ‘silahlanmaya hayır’ dedi.

“Şu anda sıkıntı yürüyor”

Olay hakkında konuşan aktivist Şerif Macit, “Yaklaşık 2 ay evvel çatışmaya giren şahıslar tarafından semtimizin köpeği olan ‘Bobi’ vuruldu. Kendisi şu anda sıkıntı yürüyor. Mahalle esnafı elinden geldiğince takviye oluyor ancak bizim kendisine bir barınak yapılması ve yürümesinden kaynaklı külfetlerin oluşturduğu rahatsızlıkların tedavi edilmesi ricamız var” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.